Bodrum Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayında düzenlediği iftar programları, bu yıl da vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. İftar sofralarının ilki, 1 Mart Cumartesi günü Türkbükü Mahallesi’nde, Belediye Kafe önünde yoğun katılımla gerçekleşti.
Düzenlenen iftar programına Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Türkbükü Mahalle Muhtarı Yücel Ertuğrul, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.

“Birlik Olmaya Devam Edeceğiz”
Yüzlerce mahalle sakininin aynı sofrada buluştuğu programda, Başkan Mandalinci kurulan üç istasyonda vatandaşlara yemek ikram etti. Dualarla açılan iftarın ardından konuşan Mandalinci, “Çok şükür ki Allah bizleri bir kez daha Ramazan ayına kavuşturdu. Bu mübarek ay boyunca iftar sofralarımızı sizlerle paylaşmaya, birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. İnşallah Ramazan’ın sonunda da hep birlikte bayram sevincini yaşayacağız” dedi. Başkan, iftar sofralarının kurulmasına katkı sağlayan hayırseverlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği iftar programları farklı mahallelerde devam edecek. 2 Mart Pazar günü Bodrum Pazar Yerinde, 3 Mart Pazartesi günü Bitez Pazar Yerinde ve 4 Mart Salı günü Eskiçeşme Muhtarlığı önünde iftar sofraları kurulacak.