‘Biz adaletten şaşamayız’

featured
service

Batman Belediyesi ve İl Özel İdaresi çalışanlarını kapsayan ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’, Belediye Başkan Vekili Vali ve Hulusi Şahin ve yetkili sendika arasında
imzalandı.

Ercan ARLSAN (BATMAN İGFA)-  Batman Belediyesinde düzenlenen törende, Batman Belediyesi personeli ve İl Özel İdare personelini kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzalandı. Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, BEM-BİR-SEN İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Özkan, Ali Osman Bilgili, Adnan Yörük, Bem-Bir-Sen, Siirt ve Diyarbakır sendika temsilcileri katıldı.

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesine imzaları Belediye ve İl Özel İdareyi temsilen Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı Diyaddin Demirhan attı. Burada konuşan Vali Şahin, “Zaten hedefimiz adaleti tesis etmek. Bize verilen her görevi emanet edilen her koltuğu adalet ile yöneterek hakkını vermeye çalışıyoruz. Biz adaletten şaşamayız, hukuk devleti çerçevesinde adil olan her neyse yapacağız.

Bu sosyal denge tazminatında da kıymetli memur kardeşlerimin yaşanan ekonomik süreç içerisinde gelirlerinde ciddi bir erime vardı. Bizde ki imkanlar doğrultusunda bunu bir nebze olsun çözmeye çalıştık. Memurlarımızda, işçilerimizden belediye çalışanlarımızdan beklentimiz bu milletin tüm kaynaklarını titreyerek kullanmaları, milletin emanetine ihanet etmemelerini, millete ve devlete sadakat ile bağlı kalmalarıdır. Bunu yapmanın tek yolu var, işini tam ve doğru yapmak. Lütfen size verilen işi tam ve doğru yapınız. İşinize dört elle sarılınız. Bunu yaparsak, her bir ferd yaparsa gerçekten bu millet yükselir, büyür, hepimiz bundan istifade ederiz.2022 yılında tüm memurlarımıza, tüm belediye çalışanlarımıza hayırlı görevler diliyorum. İnşallah hem Batman hemde ülkemiz 2022 yılında çok iyi noktalara gelecektir. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

‘Biz adaletten şaşamayız’