Bilecik Pazaryeri’nde pankartlarla aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çektiler

featured
service

Bilecik’te Bilecik 1.Amatör Play-Off maçlarının tarafsız oynandığı Pazaryeri ilçe stadyumunda maç öncesi futbolcular açtığı pankart ile Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çektiler.

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) – Pazaryeri İlçesinde Bilecikspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor karşı karşıya gelirken, futbolcular sahaya “Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur” yazılı pankart ile çıktılar.

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın ve bilincin en yüksek seviyeye çıkarılması amacıyla, açılan pankart Kadına şiddete karşı toplumsal bir farkındalık yaratmak isteyen ve KADES uygulamasının hayat kurtarıcı olduğuna dikkat çekti.

Pazaryeri ilçe stadyumunda açılan “Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur” yazılı pankart seyircilerin takdirini toplarken, karşılaşmayı izleyen Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, spor kulüplerinin ve sporculara teşekkür etti.

Pazaryeri ilçesinde oynanan Bilecikspor – 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecik 1.Amatör Play-Off karşılaşmasını Bilecikspor 3-1 kazandı.Karşılaşmayı Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay’ın yanı sıra Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Bilecik Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Nusret Tosun izledi.

Bilecik Pazaryeri’nde pankartlarla aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çektiler