Beypazarı’nda korkutan yangın

featured
service

Beypazarı ilçesi Eğriova Orman İşletme Şefliği mevkisinde geçtiğimiz gün ormanlık alanda başlayan yangın yoğun çalışmalar sonucunda kontrol altına alındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı itfaiye ekipleriyle birlikte ortak çalışarak lojistik destek sağladı. Ankara İtfaiyesi’nin ANFA ve ASKİ’ye ait araç ve tankerlerin takviyesiyle gece saatlerinde başladığı destek çalışmaları sabaha kadar devam etti. 

Beypazarı'nda korkutan yangın 1

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı ilçesinde, Eğriova Orman İşletme Şefliği mevkisinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için tüm ekiplerini seferber etti. Orman Genel Müdürlüğü tarafından hem havadan hem de karadan yürütülen çalışmalara Ankara İtfaiyesi, ASKİ ve ANFA ekiplerinin yanı sıra Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinden gelen iş makineleri de destek verdi.

BAŞKENT VE BOLU TEK YÜREK

Öğleden sonra Beypazarı İlçesi Eğriova Orman İşletme Şefliği mevkisinde başlayan orman yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Ankara ve Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinden gelen ekipler, yangını söndürebilmek ve Başkent’in ciğerlerine nefes olabilmek için tek yürek oldu.

Beypazarı'nda korkutan yangın 2

Ankara İtfaiyesi, ASKİ ve Fen İşleri’ne ait çok sayıda ekibin sevk edildiği ilçede Büyükşehir Belediyesi’ne ait su tankerleri ise Orman Genel Müdürlüğü’nün itfaiye araçlarına su takviyesi yaptı. Orman Genel Müdürlüğü itfaiye ekipleri, bölgeye gönderdiği dozer, kepçe ve personelle yangının büyümesine engel olmayı başardı.

Beypazarı’nda korkutan yangın