Beylikdüzü Belediyesi, Erasmus+ Programı kapsamında Polonya’dan gelen öğrenci ve öğretmenleri, Beylikdüzü Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde misafir etti. Üç gün süren programda, Polonyalı ve Türk öğrenciler kültürel etkileşimi artırarak hem kendi kültürlerini tanıttı hem de keyifli vakit geçirdi.
Beylikdüzü Belediyesi ve Yaşar Acar Fen Lisesi iş birliğiyle düzenlenen “SMART MEETS Polonya/Türkiye Erasmus Öğrencileri ile Buluşuyoruz” programı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde, öğrenciler farklı atölye çalışmalarına katılarak kültürel alışverişte bulundu.

Gençler Arasında Dostluk Köprüsü
Programın sonunda katılım sertifikalarını takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Şehla, etkinliğin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Yaşar Acar Fen Lisesi ile birlikte Erasmus+ Programı kapsamında Beylikdüzü Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezimizde ağırladığımız ve workshop dizisi yürüttüğümüz Polonyalı öğrencilerimize sertifikalarını kıymetli hocalarımızla birlikte verdik. İki ülke gençleri arasında muhteşem bir kültür ve bilim alışverişi ve güzel dostluklar kuruldu. Bu programı yürütmekte olan Yaşar Acar Fen Lisesi’ne, lise müdürümüz Aytaç Özdemir ile program koordinatörü Seher Dimen hocamıza, süreç boyunca emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”