BBP İlçe Başkanı Tüfekçi’den Mansur Yavaş’ın Akyurt ziyaretine eleştiri

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Akyurt ziyaretinin yankıları devam ediyor.

7 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen ziyareti Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık eleştirmişti. Benzer bir açıklamada BBP Akyurt İlçe Başkanı Mustafa Tüfekci’den geldi. Tüfekci, “Halkın başkanıyım dedi ama görüyorum ki ilçemizi ziyaretinde rengini belli etmiştir. Muhtemelen CHP ve İYİ Parti arasında kaldığı için rozetini takmadığını düşünüyorum” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan BBP Akyurt İlçe Başkanı Mustafa Tüfekci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Akyurt programını ‘sessiz sedasız’ yapılan bir ziyaret olarak değerlendirdi.

“ARTIK BİZİM DÜŞÜNCEMİZ NETLEŞTİ”

Tüfekci, “Sayın Mansur Yavaş seçildiği günden itibaren ‘Rozetimi çıkardım, halkın başkanıyım’ dedi ama görüyorum ki ilçemizi ziyaretinde rengini belli etmiştir. Muhtemelen CHP ve İYİ Parti arasında kaldığı için rozetini takmadığını düşünüyorum. Madem halkın ve bizlerin başkanı ise neden Akyurt’a sessiz sedasız getirilip, İYİ Parti ve CHP ile konuşulup toplantı yapıp gidiyor. Artık bizim düşüncemiz netleşti. CHP ve İYİ Parti’nin arasında kalmamak için rozetini takmadığını düşünüyorum.

Akyurt halkı ve bizi takip edenler bilir ki, kapı kapı, köy köy gezip, halkın genel sorunlarını net bir şekilde biliyoruz. Bu nedenle üç yıl sonra ilçemize ziyarete gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve burada bulunan siyasi temsilcilerini kınıyorum” dedi.

BBP İlçe Başkanı Tüfekçi’den Mansur Yavaş’ın Akyurt ziyaretine eleştiri