BBP Başkan Yardımcılığına Erdem Silay Getirildi

featured
service

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaman il başkanlığında İletişim ve Medyadan sorumlu başkan yardımcılığı görevine Erdem Silay getirildi.

26 Şubat tarihinde gerçekleştirilen Büyük Birlik Partisi Karaman İl Başkanlığının 1’inci İl Kongresinde oy birliği ile yönetim kurulu üyeliğine seçilen Erdem Silay, açıklamalarda bulundu.

Silay, yapmış olduğu açıklamada; BBP Karaman İletişim ve Medya’dan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu göreve beni layık gören, genel başkanımız Mustafa Destici’ye, MKYK üyemiz Murat Güneş’e, il başkanım Mesut Soyfidan’a teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

BBP’nin Karamandaki Çıtasını Yükselteceğiz

‘’Silay, Görev ve sorumluluğunu yerine getirmek ve partinin Karaman’daki çıtasını yükseltmek adına yoğun bir çalışma yapacağını belirtti.’’

3800 Üyeye Ulaştık

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun belirlediği hedefler doğrultusunda kararlılıkla ilerleyeceklerini dile getiren Silay, Son zamanlarda üye sayımızda önemli artış oldu. Karaman’da en iyi parti olma yolunda ilerliyoruz. İl Başkanımız Mesut Soyfidan ve yönetimimiz azmi ve başarısıyla (47) üyeden 3800 üyeye ulaştırdı. Partimize sürekli katılım sağlayanlar oluyor. Bu anlamda da biz Karaman teşkilatı olarak var gücümüzle partimizi belirlenen hedeflere taşıyacağız. Yolumuz açık, liderimiz merhum Yazıcıoğlu’nun belirlediği hedefler yolumuzu aydınlatıyor” diye konuştu.

BBP Başkan Yardımcılığına Erdem Silay Getirildi