Batman’da MÜSİAD üyelerinden hedef toplantısı

featured
service

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2022 yılı hedeflerini paylaştı.

Recep AKIN (BATMAN İGFA) – MÜSİAD Batma Şube Başkanı Aladdin İraz, 2021 yılı çalışmalarını yerel ve ulusal basın temsilcileriyle paylaştı.

2022 yılı hedeflerinin de açıklandığı bilgilendirme toplantısına kurucu Başkan Suat Özdemir, Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Metin Akyel ve yönetim kurulu üyeleri H.Ahmet Şen, Cuma Dişikırık ve üyelerin katıldı.

Eva Düğün ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan İraz, 2022 yılı hedeflerinin temelini ihracat odaklı yatırımların oluşturacağını kaydetti.

Pandemi döneminde dünyanın pek çok yerinde ekonomik açıdan gerilemeler yaşanırken Türkiye’nin ilerleme kaydettiğini belirten Başkan İraz, önemli olan krizleri fırsata çevirmek olduğunu kaydederek, “COVID-19’dan dolayı dünyada üretim zinciri azalırken, ülkemiz üretimde önemli hamleler gerçekleştirdi. Dünyada konjonktürel olarak en doğru üretim alanı Türkiye’dir. Türkiye bu dönemi gerilemeyle değil, doğru hamleler yaparak, süreci iyi okuyarak ve üstüne koyarak tamamladı. Biz siyasetçi değiliz iş insanlarıyız. Bizim işimiz çok çalışıp üretmektir. Ancak bu bizi kurtarır” diye konuştu.

Batman’da MÜSİAD üyelerinden hedef toplantısı