‘Batman’a inanın!’

featured
service

Petrol City AVM açılışında konuşan Vali Hulusi Şahin, Batman’ın hızla geliştiğini ve geleceğe umutla baktığını belirterek, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 4 İli olduğunu ifade etti.

Veysi ARSLAN (BATMAN HABER)– 32 Bin metrekare kapalı olanı ile Batman’ın en büyük AVM’lerinden olan Petrol City, düzenlenen törenle dualarla açıldı. Vali Şahin ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törende, Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş ve ortaklardan eski Milletvekili Ataullah Hamidi’nin ardından bir konuşma yapan Vali Şahin, Petrol City’in önemli bir yatırım olduğunu belirtti.

Vali Şahin, “Herkesin nakitte kalmaya çalıştığı, Covid döneminde yatırım yapmaktan çekindiği dönemde Batman’a ve Türkiye’ye inanan iş adamları, Batmanlılar, ticaret adamları, Batman’a inanan insanlar, paydaşlar bir araya geldiler ve bu çok kıymetli arsada çok pahalı bir yatırıma giriştiler. Öncelikle Türkiye’ye ve Batman’a inandıkları için bu AVM’yi vücuda getiren tüm paydaşlara, arsa sahibine çok teşekkür ediyorum. Lütfen Türkiye’ye inanın.

Türkiye’nin istikbali parlak. Batman’a da inanın. Batman’da Türkiye’nin rakam. Hemen arkada bir alan var. Orayı da hızlıca bir parka dönüştürerek bu AVM’nin bir toplanma adresi olarak gelişeceğini düşünüyoruz. Batman gelişiyor, Batman geleceğe umutla bakıyor. Batman Türkiye’nin hızla büyüyen 4 İlidir. Büyükşehirlerinde çoğunun kentmerkezinden büyüktür Batman. Batman’a inanın, Batman sizi yarı yolda bırakmayacaktır” dedi

‘Batman’a inanın!’