BATİYAC, Karadeniz Ereğli'de siyasilerle buluştu

featured
service

Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti yönetimi CHP ve İYİ Parti’yi ziyaret etti.

ZONGULDAK (İGFA) – Tüm Türkiye’de örgütlenme çalışmalarını hızla sürdüren Küresel Gazeteciler Konseyi bünyesinde kurulan İnternet Gazeteciler Konseyi’ne bağlı Batı Karadeniz bölgesini kapsayan  ve merkezi Kdz.Ereğli’de kurulan Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti Başkanı Sina Çıladır ve yönetim kurulu üyeleri CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul ve İYİ Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Sina Çıladır, öncelikli hedeflerinin gazeteci arkadaşların eğitimleri olduğunun altını çizdi. Bu konudaki gelişmeleri Ertuğrul ve Balbaloğlu ile paylaştı. Kdz.Ereğli olarak Batı Karadeniz’de önemli bir misyon üstlendiklerini belirten Çıladır, tek amaçlarının kirlenmeye yüz tutan gazetecilik mesleğini eski günlerine getirebilmek olduğunu söyledi.  Cemiyet Başkanı Sina Çıladır’ın cemiyetin misyon ve vizyonundan bahsettiği Ertuğrul, bu tür oluşumları desteklediğinin altını çizdi.

BATİYAC Yönetimi CHP ziyareti sonrası İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.  Cemiyet Başkanı Sina Çıladır’ın “Batı Karadeniz’de örgütlenme girişimlerimiz sayesinde Kdz.Ereğli’den başlayacak”, sözü üzerine konuşan Balbaloğlu, “Karadeniz Ereğli basın konusunda zengin bir kent. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Çok kutsal bir görev icra ediyorsunuz. Bu başarılı oluşum için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

BATİYAC, Karadeniz Ereğli'de siyasilerle buluştu 1

BATİYAC, Karadeniz Ereğli'de siyasilerle buluştu