Başkentte Zabıta İşbirliği İçinde Çalışacak

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, ilçe belediye zabıtalarının katılımıyla Zabıta Koordinasyon Toplantısı yaptı.

Yenimahalle Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, Büyükşehir Zabıta Dairesi Eski Başkanı Oğuzhan Yücel ile İlçe Zabıta Müdürleri katıldı.

KENTTE HUZUR VE GÜVEN İÇİN İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİ

Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin iş birliği içinde çalışmasının önemine dikkat çeken Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Zabıta Müdürlükleri belediyelerin en önemli bölümü. Uyumlu çalışma olursa kentte yaşam ve düzen sağlıklı oluyor. Teşkilatın yönetmeliğinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Zabıtaların birlik ve beraberlikle çalışması halinde halkın teveccühünü kazanacağına ve kurumun itibarını artıracağına yürekten inanıyorum” dedi.

Başkentte Zabıta İşbirliği İçinde Çalışacak 1

Merkez ilçelerin dışında kalan ilçelerde zabıta eksikliği nedeniyle yaşanan sorunların masaya yatırıldığı toplantıya katılan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, ise şöyle konuştu: “Sayın Başkanımız Mansur Yavaş’ın teveccühü ile yeni görevime başladım. Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Ankara’ya hizmet etmek dışında bir gayemiz yoktur. Atatürk’ün bize emanet ettiği Başkentimizin dünyanın en saygın şehirlerinden biri olması için gayret edeceğiz. Ankaralı hemşehrilerimize hizmet etmek bizim için gurur ve şeref olacaktır. Halkımızın kazancına bereket, vatandaşımızın günlük yaşantısına huzur katmak azmindeyiz.”

Koordinasyon Toplantısı’nda düzenlenen törenle Zabıta Daire Eski Başkanı Oğuzhan Yücel’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Başkentte Zabıta İşbirliği İçinde Çalışacak