Başkan Yüce: “Sakarya’da esnaflarımızın makul olan her talebine olumlu yaklaşıyoruz”

featured
service

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SESOB Başkanı Alişan ve ulaşım sektörü temsilcileriyle buluştu. Yüce, “Esnaflarımızın makul olan her talebine olumlu yaklaşıyor, gereken adımları atıyoruz. 2022 yılı hat kira bedellerinde indirim yapılması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Ulaşım sektörü esnaflarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları
Birliği Başkanı Hasan Alişan ve ulaşım sektörünün oda başkanlarıyla bir araya geldi. Kongrelerini tamamlayan ve seçimlerini gerçekleştirilen esnaf odalarına tebriklerini ileten Başkan Yüce, başarı temennilerinde bulundu. Yüce, şehrin mayası olan esnaflarla güzel bir birlikteliğe sahip olduklarını ifade ederek, makul olan her istekleri için gereken özveriyi gösterdiklerini belirtti. SESOB Başkanı Hasan Alişan, esnafların yanında olduğu için Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

Nazik ziyaretleri dolayısıyla SESOB Başkanı Alişan ve oda başkanlarına teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Esnaf odalarımız kongrelerini tamamladı. Tüm oda başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyor, esnaflarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Esnaflarımızın çalışkanlığı, bulundukları bölgelere kattıkları değer ile şehrimizin gelişimi ve büyümesine önemli katkılar sunduklarına inanıyor, güçlü kardeşlik
bağları ile inşa ettiğimiz birlik ve beraberliğin Sakaryamız için kazanım olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yüce, esnaflardan gelen makul her talebe olumlu yaklaştıklarını ifade ederek, “Bölgemizde yaşanan olaylar ve pandemi süreci dolayısıyla artan maliyetlerden en çok etkilenen sektörlerin başında ulaşım geliyor. Bu etkileri hafifletmek, esnaf kardeşlerimizin taleplerine çözümler üretmek için gayret gösteriyor, istişareler yapıyoruz. 2022 yılı hat kira bedellerinde indirim yapılması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Yüce: “Sakarya’da esnaflarımızın makul olan her talebine olumlu yaklaşıyoruz”