Başkan Yüce: “Sakarya için aynı gayretle çalışalım”

featured
service

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, vatandaşa hizmet için sahada gece-gündüz demeden çalışan belediye personeline ramazan kolisi dağıtarak, bereketli bir ay geçirmelerini diledi.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin talimatıyla, kentin yarınları için
sahada vatandaşlara gece-gündüz hizmet eden personellere yardım kolisi dağıtıldı. İçinde temel gıda malzemelerin yer aldığı kolileri Başkan Yüce bizzat kendisi teslim etti.

SASKİ’nin hizmet binasında yapılan koli tesliminde çalışanlarla görüşen Başkan Yüce, tüm Sakarya’nın ve Müslüman âleminin Ramazan-ı şerifinin hayırlı, bereketli geçmesi temennisinde bulundu. Yüce, personelin Sakarya’nın hizmete kesintisiz ulaşması ve günlük hayatta sistemin sorunsuz işlemesi için tüm çalışanların istekle, gayretle çalışması gerektiğini söyledi.Yüce, “Mübarek Ramazan ayı öncesi personelimize koli dağıttık, çorbalarında bizim de bir tuzumuz olsun istedik. Bunların yanında, mübarek ay için aşevinde hazırlığımızı yaptık. 30 gün boyunca iftar vereceğiz. Tüm vatandaşlarımız gelebilir. Rabbim hayatımıza hayırlar, bereketler getirsin. Dualarımızı kabul eylesin” dedi.

Başkan Yüce: “Sakarya için aynı gayretle çalışalım”