Başkan Tekin ve AK Partililer yaşlılar evini ziyaret etti

featured
service

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve AK Parti ilçe yönetimi Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile Yaşlılar evini ziyaret etti.

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) –  Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Soydan, Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat ve İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Emral, ilçede bulunan yaşlılar evini ziyaret ederek yaşlılar ile sohbet ettiler.

Başkan Tekin ilçedeki yaşlılar evinde bakıma muhtaç altı kişi bulunduğunu belirterek, “Yaşlılar evimizde bizlere emanet edilen büyüklerimiz ile Yaşlılar haftası dolayısıyla bir araya geldik. Toplumun kalitesi ve dayanıklılığı yaşlı vatandaşlara gösterilen özen ve saygı ile ölçülür. Bir milletin ataları ile gençleri arasındaki köprü ne kadar sağlam olursa, geleceği de o kadar güçlü olur. Şunu çok açık bir şekilde bilmeliyiz ki; onlar bizim hafızamız ve saadet kaynağımızdır. Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız, toplumumuzun rehberleri olan büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Pazaryeri belediyesi olarak bizler yaşlılarımızla sadece “Yaşlılar Haftası’nda değil her zaman onların yanlarındayız” diye konuştu.

Başkan Tekin ve AK Partililer yaşlılar evini ziyaret etti