Başkan Hürriyet KOİDER üyeleriyle buluştu

featured
service
Başkan Hürriyet KOİDER üyeleriyle buluştu 1

Kocaeli’de İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, “Mücadele veren kadınların yanındayız” dedi

Ufuk BAĞAN (Hür Kocaeli) – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ile bir araya geldi. Toplantıya Başkan Hürriyet’in yanı sıra İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Sinem Gülenç, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Nevin Serra Demirkol, KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) ile bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Dik durmaya çalışan, mücadele veren kadınlara destek olmak için her zaman hazırız” dedi.

Kentteki kadınların daha fazla desteklenmesi adına İzmit Belediyesi olarak elimizi taşın altına koymayı arzu ettiklerini belirten Başkan Hürriyet, “Birlikte dayanışma göstermek, projeler üretmek ve sizlerin sektörlerinize kadın dostu belediye olarak destek vermek istiyorduk. Bu toplantı benim için çok kıymetli. Kadının toplumda daha güçlü yer alabilmesi için her türlü işbirliğine hazırız. Kadın Girişimciler Merkezi’nde de sizlerin tecrübelerinden yararlanarak işbirliği yapabiliriz. Kapımız her zaman sizlere açık” diye konuştu. 

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün kadınlara yönelik yaptığı çalışmaları anlatan Sinem Gülenç de “Kadın Girişimciler Merkezi’nin içerisinde deri, makrome, seramik, çini, hediyelik eşya, keçe, tokat baskı gibi yaklaşık 10 atölye var. Bu projeyle fark yaratmak istedik. Merkezimizde ücretsiz olarak kadın fitness odası, çocuk kütüphanesi, etüt salonu, psikolog ve diyetisyen gibi hizmetlerimiz de var. Bu ayın sonunda büyük bir açılışla faaliyete geçeceğiz. Kadınlar adına Kadın Girişimciler Merkezi’nde sizinle dayanışma içerisinde olmak istiyoruz” dedi.

Başkan Hürriyet KOİDER üyeleriyle buluştu