Başkan Ertuğrul Çetin’den Sınav Öncesi Üniversite Adaylarına Moral

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hafta sonu gerçekleştirilecek olan YKS sınavı öncesi Saray Fatih Mahallesi’ndeki Millet Kıraathanesinde sınava hazırlanan gençleri ziyaret etti.

Belediye tarafından üniversite adaylarına simit ve çayın ikram edildiği Millet Kıraathanesinde, gençlerle kısa süreli sohbet eden Başkan Çetin, YKS sınavı öncesi adaylara başarılar diledi.

‘‘Bizim gençler çalışmaya tam gaz devam ediyor’’

Anaokulundan ortaokula, liseden üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde öğrencilere destek olacak yatırımlara imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Üniversite sınavına çok az bir süre kaldı. Bizim gençler çalışmaya tam gaz devam ediyor. Bende sessizce onları rahatsız etmeden ziyaret ederek başarılar diledim. Genç kardeşlerimizin başarılı olmasını istiyoruz. Millet Kıraathanelerimize gelerek ders çalışan, araştırma yapan ve kitap okuyan gençlerimizin gözlerindeki ışık bizleri umutlandırıyor. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan YKS sınavlarında üniversite adaylarımıza muvaffakiyetler diliyorum’’ dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin’den Sınav Öncesi Üniversite Adaylarına Moral