Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar bizim evimiz, evimizi temiz tutmalıyız’’

featured
service

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir Pursaklar için yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri tarafından, sabahın ilk ışıkları ile birlikte tüm mahallelerde evsel atıkların toplanmasından cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor.

İlçe genelinde bulunan mahallelerin tamamına bir program dahilinde hizmet götüren Pursaklar Belediyesi, pırıl pırıl cadde ve sokaklar için gece gündüz vardiyaları ile çalışmalarını yürüterek vatandaşlar tarafından gelen talepleri de değerlendirip çözüme kavuşturuyor.

‘‘Sağlıklı yarınlar için hemşehrilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyorum”

İlçe temizliğinin en hassas noktalarından biri olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; “Hemşehrilerimizin temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz her gün düzenli olarak özverili olarak çalışmalarını sürdürüyor. Pursaklar bizim evimiz, evimizi temiz tutmalıyız. Özellikle de yaşamakta olduğumuz koronavirüs salgınında temizliğin önemini bir kez daha anladık. Bu süreçte de görüldüğü üzere sağlıklı yarınlar için çevremizi temiz tutmak konusunda hemşehrilerimiz daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar bizim evimiz, evimizi temiz tutmalıyız’’