Başkan Çetin özel servis işletmecileri ile buluştu

featured
service

Başkan Ertuğrul Çetin, “Meslek Grupları ve Esnaf Buluşmaları” programı kapsamında ilçede hizmet veren Özel Servis İşletmecileri ile kahvaltıda bir araya gelerek Belediye çalışmalarını, şehre kazandırılan hizmetler ve projeleri anlatarak yapım çalışmaları devam eden projeleri yerinde gezdirdi.

Pursaklar’da faaliyet gösteren esnaflar ile sık sık bir araya gelerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verip istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Meslek Grupları ve Esnaf Buluşmaları” programı kapsamında bu kez de Özel Servis İşletmecilerini misafir etti.

Özel Servis İşletmecileriyle gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Ertuğrul Çetin’in yanı sıra, Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri katılım sağladı.

Geniş katılım sağlayan Özel Servis İşletmecilerine detaylı bir sunum yapan Başkan Ertuğrul Çetin, tamamlanan, devam eden projeler, gelecekte imza atılacak projeler ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

‘‘Anlatıyoruz, dinliyoruz ilçemizi birlikte yönetiyoruz’’

Bilgi alışverişi nitelikli toplantıların farklı kurum ve kuruluşların katılımlarıyla belli aralıklarla devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Meslek Grupları ve Esnaf Buluşmaları kapsamında ilçemizdeki özel servis işletmecileri ile bir araya gelerek belediye çalışmalarımız hakkında sunum yaptık. Yaptığımız her proje; şehrin değişen, gelişen, yenilenen yüzüne ayna tutuyor. Sosyal, kültürel, çevre ve temizlik alanlarında büyük ve önemli adımlar attık. İlçemizin bütün ihtiyaçlarını karşılayarak yeni projelerle de Pursaklar’ı gelecek güzel günlere hazırlıyoruz. Anlatıyoruz, dinliyoruz ilçemizi birlikte yönetiyoruz’’

Kahvaltı programının ardından Başkan Ertuğrul Çetin okul müdürlerine, ilçede yapım çalışmaları devam eden Endemik Vadi, Evcil Hayvanlar Parkı ve Veterinerlik Tesisleri, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi ve Ankara Kedisi Üretim Çiftliği’ni gezdirdi.

Başkan Çetin özel servis işletmecileri ile buluştu