Başkan Büyükkılıç Kayseri’de gençlerin ramazan eğlencesine ortak oldu

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iftarını kız öğrencilerle açıp, iftar sonrası gençlerle ve çocuklarla ‘Spor A.Ş. Bizim Mahallede’ etkinliğine katıldı. Büyükkılıç, halat çekme yarışı yapıp, voleybol oynarken, ailelerin çay keyfine de ortak oldu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Ramazan’ın huzurunu ve bereketini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. 

İFTARINI KIZ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE AÇTI

İftarını, Hunat Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda gençlerle birlikte açan Başkan Büyükkılıç, tek tek masaları gezerek, kız öğrencilerle sohbet edip, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. Yemeğin ardından öğrencilerle sıcak ve samimi ortamda sohbet edip, kariyer hedefleri üzerine konuşan Büyükkılıç, “Sofralarında bizleri ağırlayan gençlerimize teşekkür eder, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederim” dedi.

Başkan Büyükkılıç, iftar sonrası teravih namazını Talas Mevlana Mahallesi İzzet Bayraktar Camii’nde kılarken, namaz sonrası Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından cami cemaatine, halka tatlı ve su ikram edildi.

HALAT ÇEKTİ, VOLEYBOL OYNADI

Genç dostu Başkan Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte Spor A.Ş. tarafından Talas Mustafa Cemiloğlu Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Spor A.Ş. Bizim Mahallede’ etkinliğine de katıldı. 

Mustafa Cemiloğlu Parkı’nda özellikle gençler ve çocuklar olmak üzere Kayserililerin katıldığı etkinlikte, Spor A.Ş. eğitmenleri tarafından masa tenisi, voleybol, okçuluk, mini futbol, tırmanma duvarı, langırt gibi birbirinden farklı sportif oyun alanları ve sahne gösterileri düzenlendi. 

Eğlenceli vakit geçiren gençlere katılan Başkan Büyükkılıç da, halat çekme yarışı yaptı, gençlerle voleybol oynadı. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükkılıç, gençlerle ve çocuklarla bol bol öz çekim yaparken, park alanında piknik yapan ailelerin çay keyfine de ortak oldu.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş ile AK Parti Talas İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş da eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç Kayseri’de gençlerin ramazan eğlencesine ortak oldu