Başkan Ayık: “Vatandaşlarımız üzülmesinler, yardımları biz devam ettireceğiz”

featured
service

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile AK Partili belediyelere ‘Gelin sosyal belediyecilik neymiş, çözüm nasıl bulunurmuş gösterelim” çağrısında bulundu.

Özcan’ın çağrısına yanıt veren Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, “Ankara Büyükşehir Belediyesinin henüz yürürlüğe girmemiş su indirimini bahane ederek sosyal yardımlarını keseceğini belirttiği vatandaşlarımız üzülmesinler. Akyurt Belediyesi olarak yardımları biz devam ettireceğiz” mesajını paylaştı ve bir video yayınladı.

“Akyurt Belediyesi olarak biz varız”
Başkan Ayık, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ankara İl Başkanımız Sayın Hakan Han Özcan’ın davetine icabet ediyor, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından su indirimi bahane edilerek yardımların kesileceğine dair mesaj alan vatandaşlarımızın sosyal yardımlarını Akyurt Belediyesi olarak bizim karşılayacağımızı taahhüt ediyoruz. Bunun için yarından itibaren ABB’den resmi yazı ile vatandaşlarımızın bilgilerini isteyecek ardından belediyemizde hali hazırda devam ettirmiş sosyal yardımlara bu vatandaşlarımızı dahil edeceğiz. ABB sorumluluklarını yerine getirmiyor olabilir ancak Akyurt belediyesi olarak her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız. Kıymetli Akyurtlular müsterih olun, Akyurt Belediyesi olarak biz varız” diye konuştu.

Başkan Ayık: “Vatandaşlarımız üzülmesinler, yardımları biz devam ettireceğiz”

Yorumlar kapalı.