BALKANTÜRKSİAD’dan kitap bağışı

featured
service

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜKSİAD) üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kitap bağışladı.

BURSA (İGFA) – BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman İnan, okulun değişik alanlardaki ihtiyacını karşılamaya hazır olduklarını belirtti.

BALKANTÜKSİAD olarak ilerleyen süreçte eğitim ile ilgili yeni projelere imza atacaklarını ifade eden İnan, “Şu an birlikte yürüttüğümüz ayrı bir projemiz var. İlerleyen süreçte paylaşmayı planlıyoruz. Kitap bağışı fikri okulumuzda hissedilen bir ihtiyaç üzerine ortaya çıktı. Edindiğimiz kitaplarımızı okul müdürümüze teslim ettik. Öğretmenler günü gibi özel ve önemli bir günde bu çalışmayı yapmak ayrıca mutluluk verici” dedi.

BALKANTÜRKSİAD ile iş birliği içinde olduklarını vurgulayan Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Taşdelen de, proje bazlı bir okul olduklarını söyledi. Kitap bağışının güncel kitap ihtiyacını karşıladığını belirten Taşdelen, “BTSO ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında bir protokol imzalandı. Bakanlığımız okulumuzu bu protokol kapsamında BALKANTÜRKSİAD ile ilişkilendirdi. Geçtiğimiz yıl bir proje yaptık. O çalışmamızda da bizi yalnız bırakmadılar, finansman desteği sağladılar. Devletin verdiği ödenekle kütüphanemizi yaptık. Elimizde bulunan kitapların çoğu güncelliğini yitirmiş eski kitaplardı. BALKANTÜRKSİAD yönetimi ile temas kurarak ihtiyacımızı dile getirdik. Bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BALKANTÜRKSİAD’dan kitap bağışı