Bakan Soylu’ya Oktay ve Nebati’den ‘yol arkadaşlığı’ ziyareti

featured
service

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu bakanlık makamında ziyaret etti.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkındaki söylemlerinin yankıları siyasi arenada sürerken, Bakan Soylu’ya destekler de devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bakan Soylu’yu ziyaretinde çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.  Oktay, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettik” ifadelerini kullanırken, Bakan Soylu’yu ziyaret edenler arasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de yer aldı.

Bakan Soylu'ya Oktay ve Nebati'den 'yol arkadaşlığı' ziyareti 1

Bakan Nebati ise ziyarete ilişkin paylaşımında, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, tecrübesi ve azmiyle ülkemizin yarınlara güvenli yolculuğunda pay sahiplerinden olan değerli kabine arkadaşıma çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, söz konusu ziyaretlere ilişkin yaptığı paylaşımda, Oktay ve Nebati’nin yol arkadaşlıkları için şükranlarını sundu.

Bakan Soylu’ya Oktay ve Nebati’den ‘yol arkadaşlığı’ ziyareti

Yorumlar kapalı.