Bakan Özer Bolu’dan eğitimi değerlendirdi

featured
service

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çeşitli programlara katılmak üzere gittiği Bolu’da Valiliği ziyaretinin ardından il eğitim değerlendirme toplantısına katıldı.

BOLU (İGFA) – Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaret ederek Şeref Defteri’ni imzaladı. Sonrasında gazetecilere açıklama yapan Bakan Özer, 1 haftalık aranın ardından 81 ilde yüz yüze eğitime kararlı bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

Ara tatilde öğrenci ve öğretmenlerin dinlendiğini belirten Özer, öğretmenlerin “Öğretmen Bilişim Ağı” ile mesleki gelişim eğitimlerine devam ettiklerini kaydetti.

Bakan Özer, öğretmen ve öğrencilere geriye kalan 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Kararlı bir şekilde başladıkları yüz yüze eğitim yolculuğunu, gerekli tedbirleri alarak başarılı şekilde sürdürdüklerini belirten Bakan Özer, “Hiçbir kesintiye uğratmadan gerekli tüm önlemleri alarak süreci başarılı bir şekilde nihayetlendirmek üzereyiz. Çok az bir süremiz kaldı 2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına. Öğretmenlerimize tüm fedakârlıkları için teşekkür ediyorum çünkü maskeyle ders anlatmak öyle kolay değil” dedi.

Önlemler alındığı zaman okulları kapatmanın gerekmediğinin tüm toplum tarafından kabullenildiğini ifade eden Bakan Özer, Bolu’daki eğitim kalitesinin iyi noktalara getirilmesinde katkılarından ve başarılı koordinasyonundan dolayı Vali Ahmet Ümit ile milletvekillerine ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Bakan Özer Bolu’dan eğitimi değerlendirdi