Bakan Karaismailoğlu: Olağanüstü mücadelemiz sürüyor

featured
service

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul’da alınan önlemlerle ile ilgili açıklama yaparken, olağanüstü mücadelenin sürdüğünü kaydetti.

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul Havalimanı’nda basın açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, meteorolojik hava şartlarna karşı ekiplerin nöbette ve görevlerinin başında olduğunu açıkladı.

Bakan Karaismailoğlu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Cumartesi günü saat 18.00 ila Pazar sabahı saat 06.00 arası yaşanacak sıkıntılı süreci ekiplerle birlikte tamamlayacaklarını belirterek, “Vatandaşlara herhangi bir sıkıntı yaşatmamak için arazide çok özverili bir çalışma var” dedi. 

İstanbul Havalimanı’nda sefer iptalleri olmadığı gibi gecikmelerin de olmadığını kaydeden Bakan Karaismailoğlu, “Bugün 752 uçuş planlanmıştı. 500’ü tamamlandı, gün içerisinde 752’ye ulaşacağız” dedi.

Hava, kara ve demir yolunda özverili bir mücadelenin olduğunu belirten Bakan Karaismailoğlu, tren hatlarında ise ilave seferlerin konulduğunu sözlerine ekledi.

Bakan Karaismailoğlu: Olağanüstü mücadelemiz sürüyor