Aydın Didim’deki doktor şiddetine yeniden gözaltı!

featured
service

Aydın’ın Didim ilçesinde Devlet Hastanesi’nde polis nezaretinde hastaneye getirilen alkollü şahsın tedavi sonrasında acilde görevli Dr. Doğancan Kılıç’a kafa atarak kaşının yarılmasına neden olan ve serbest bırakılan T.D.Y, kamera görüntülerinin detaylı incelenmesi ardından yeniden gözaltına alındı.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) –  Didim Devlet Hastanesi’nde 18 Aralık 2021 saat 00:10 sularında polis eşliğinde hastaneye getirilen alkollü araç kullanırken yakalanan şahıs, tedavi gördükten sonra acilde görevli Dr. Doğancan Kılıç’a kafa atarak kaşının yarılmasına sebep olmuştu. Polislerin araya girmesi ile yatışan kavga sonrasında yaralanan doktorun kaşına 5 dikiş atılmıştır.

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıya görüntülere rağmen adli makamlara sevk edilen T.D.Y, serbest bırakılmış olay tepki çekmişti.

Sağlık görevlisine yönelik gerçekleştirilen saldırı ile ilgili Didim Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma işleminin toplanan deliller ve dosya kapsamı çerçevesinde ilgili raporlar ve kamera görüntülerinin detaylı incelenmesi sonrasında olayın faili yeniden gözaltına alındı.

Olayın yakın takipçisi olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, “Yakalanarak gözaltına alındı” başlığıyla duyurduğu sosyal medya hesabı pyaylaşımında, “Didim Devlet Hastanesi’nde görevli hekime şiddet uygulayan kişi, kamera kayıtları ve yeni deliller üzerine dün yakalanarak gözaltına alındı. Bu önemli gelişmeyi basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Söke Cumhuriyet Başsavcılığı’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aydın Didim’deki doktor şiddetine yeniden gözaltı!