Avrupa’da En Çok Kullanılan Traktör Markaları

featured
service

Avrupa deyince akla gelen en son sektörlerden birinin tarım sektörü olduğunu düşünüyorsanız eğer çok yanılıyorsunuz. Böyle düşünenler de çok haksız sayılmaz zira birçok Avrupa ülkesinin sahip olduğu topraklar tarım toprağı özelliği göstermekten çok uzak. Bir kısmının ise yüz ölçümünde hiçbir şekilde tarıma uygun arazi yok veya topraklarında çölleşme söz konusu fakat her şeyde olduğu gibi teknoloji burada da devreye girerek dijital tarım anlayışını ortaya çıkarıyor. Dijital tarım anlayışını ise en güzel Avrupa ülkeleri kullanıyor, yokluk yaratıcılığın anasıdır dedikleri doğru olsa gerek. Özellikle de Hollanda, oldukça küçük yüz ölçümüne ve sahip olduğu olumsuz niteliklere rağmen Amerika’dan sonra dünyanın en büyük ikinci tarım ihracatçısı olmasıyla geleceğin tarım anlayışını yeniden boyutlandırabilecek güce sahip.

Tarım sektöründeki başarıları göz önüne alındığında Avrupa’da en çok kullanılan traktör markalarının ne olduğu merak konusu oluyor. Zira kullanılan teknoloji, tarımda yükselmenin kilit noktası. Bu noktada ise en iyi markalarla çalışmanın önemi göz ardı edilemeyecek derecede ehemmiyet kazanmış durumda.

Hazırsanız sıralamalarda ilkleri oynayan traktör markalarını açıklıyoruz. New Holland marka traktörler tercih edilme sırasında ilk sıralara yerleşen markalardan biri olarak önümüze çıkıyor. New Holland’ın dışında Case IH marka traktörler de Avrupalı çiftçinin yüksek beğenisine nail olan bir diğer marka. Ancak bir marka var ki Avrupa’nın gözdesi bu traktör markası. O da JOHN DEERE traktör

Listenin birincisi olan John Deere traktörler en eski traktör markalarından biri. Geniş ürün yelpazesine sahip John Deere markasını birinci yapan şey ise kuşkusuz yöneticilerinin zirai ihtiyaçları çok önceden tespit edip buna göre model geliştirmeleri stratejileri. Markanın özellikle yeşil renkli modelleri dünya çapında en çok bilinen modeli. 9630T modeli gibi çok güçlü bir performansa sahip traktörleri ise en zorlu arazi şartlarına bile uyum sağlayabilmektedir.

Daha fazla bilgi için https://agriline.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Avrupa’da En Çok Kullanılan Traktör Markaları