ASKON’da Orhan Aydın’a güvenoyu

featured
service

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin (ASKON) 12. Olağan Genel Kurulu İstanbul’da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen 12. Olağan Genel Kurul’da başkanlığa Orhan Aydın yeniden seçildi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) 12. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Başkan Orhan Aydın, ‘ASKON Milli Kalkınmanın güçlü adıdır’ cümlesinin kendileri için vazgeçilmez olduğunu dile getirirken, “Üyelerimizin teveccühü ile seçilen yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sizlerin belirlemiş olduğu vizyon doğrultusunda ve şahsi menfaatlerin umumi menfaatlerin asla önüne geçmeyeceği çalışmalarımızı yeni dönemde de aralıksız sürdüreceğiz.  Biz, Anadolu’nun kalkınmasını, gelişmekte olan şehirlerimizin kalkınmasını kendimize görev şiar edindik. Yeni dönemde oluşturmuş olduğumuz Bölgesel Kalkınma, İş gücü Planlama ve Sanayide Kümelenme Komisyonlarımız ile artık 81 vilayetimizin çalışır, üretir ve göç vermez hale gelmesinin hayalini kuruyoruz” diye konuştu.

Programa katılan ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan ise dernek olarak önemli çalışmalar yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

ASKON’da Orhan Aydın’a güvenoyu