ASKİ’den Akyurt’taki caddelere sel kapanı

featured
service

12 Ha­zi­ran’da Ak­yurt’ta ya­şa­nan sel afeti ile ar­dın­dan ben­zer olay­la­rın ye­ni­den ya­şan­ma­ma­sı için An­ka­ra Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si ASKİ Genel Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan il­çe­de ça­lış­ma baş­la­tıl­dı.

3 CADDEYE SEL KAPANI
Ak­yurt’ta ya­şa­nan sel afe­tin­de de­re­ler taş­mış ay­rı­ca An­ka­ra Cad­de­si olmak üzere bir­çok böl­ge­de ev ve iş­yer­le­ri­ni su bas­mış­tı. ASKİ ta­ra­fın­dan baş­la­tı­lan ça­lış­ma ile An­ka­ra Cad­de­si, Şehit Tez­can Öz­de­mir ve Gök­yay Cad­de­le­ri­ne sel ka­pa­nı adı ve­ri­len büyük maz­gal­lar ko­nul­du.

Ya­pı­lan ça­lış­ma hak­kın­da sos­yal medya he­sa­bın­dan yap­tı­ğı pay­la­şım­la bilgi veren İYİ Parti İlçe Baş­ka­nı Se­la­mi Ünür şun­la­rı söy­le­di: “Al­la­hım o gün­le­ri hem Ak­yurt için, hem de aziz va­ta­nı­mız için bir daha ya­şat­ma­sın. Alt­ya­pı ye­ter­siz­li­ği ne­de­ni ile ye­ter­li tah­li­ye­nin ya­pı­la­ma­dı­ğı, eğimi ve doğal ca­zi­be­si ne­de­niy­le sel su­la­rı­nın en çok et­ki­le­yip zarar ver­di­ği bölge olan An­ka­ra yö­nün­de­ki cad­de­ler ile bi­ri­kin­ti­nin yoğun ol­du­ğu cad­de-so­kak baş­la­rı­na büyük çaplı ız­ga­ra ya­pı­mı­na An­ka­ra Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­mız ASKİ Genel Mü­dür­lü­ğün­ce baş­lan­mış­tır. İlçe­mi­ze hiz­met ko­nu­sun­da biz­le­ri hiç bir zaman yal­nız bı­rak­ma­yan ve ver­di­ği her sözü ye­ri­ne ge­ti­ren ABB Baş­ka­nı­mız Sayın Man­sur Yavaş’a, ASKİ Genel Müdür Yar­dım­cı­mız Sayın Oktay Baş­ka­ya ve de­ğer­li ekip­le­ri­ne te­şek­kür edi­yo­ruz”

ASKİ’den Akyurt’taki caddelere sel kapanı