Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan CW Enerji’ye ödül

featured
service

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Firma, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen ‘Kente Önem Katanlar’ listesinde yer alma başarısı gösterdi.

ANTALYA (İGFA)- Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, yeni bir başarıya daha imza attı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen ‘Kente Önem Katanlar’ (KÖK) listesinde yer aldı. ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen tören hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, kentin ekonomik gelişmesine katkı sağlayan ATSO üyesi firmaların ödüllendirildiğini söyledi.

‘Kente Önem Katanlar’ listesinde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Sarvan, “ATSO tarafından ödüle layık görüldüğümüz için çok mutlu ve gururluyuz. Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra da Antalya ve ülkemiz için kendimizi geliştirmeye, üretmeye ve ekonomimize katkı sağlamaya tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi. Başarı çıtalarını gün geçtikçe yükselttiklerini ifade eden Sarvan, AR-GE çalışmalarına devam ederek sektörde fark yaratan projelerle ses getirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan CW Enerji’ye ödül 1

“HEP BİRLİKTE YENİLİLÇİ PROJELER GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bugüne kadar elde ettikleri tüm başarılı çalışmaların arkasında çalışma arkadaşlarının emeği olduğunu dile getiren CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz da, “Kurulduğumuz günden bu yana takım ruhu ile yol almaya devam ettik. Aldığımız her ödülde çalışma arkadaşlarımızın büyük emeği söz konusu. Bu ödülü almamızda da emeği geçen tüm ekibimize özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte yenilikçi projeler geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan KÖK ödül törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya milletvekilleri ve belediye başkanları ile üyeler katılırken, CW Enerji adına ödülü Yönetim Kurulu Temsilcisi Nihan Demirtaş Taylan aldı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan CW Enerji’ye ödül