Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası ve Güngör Taksi Durağından Başkan Ertuğrul Çetin’e Ziyaret

featured
service

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer ve yönetim kurulu üyeleri, Güngör Taksi Durak Başkanı Mehmet Güngör ve durak şoförler, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer ve yönetim kurulu üyeleri, Güngör Taksi Durak Başkanı Mehmet Güngör ve durak şoförlerini makamında kabul etti.

Pandemi sürecinde esnaflara sağlanan destekler ve diğer konuların istişare edildiği görüşmede Başkan Çetin, hizmet sektörlerinin temsilcilerinin talep ve önerilerini dinledi.

‘‘Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız’’

Pandemi sürecinde en çok mağdur olan kesimin esnaf olduğunu belirten Başkan Çetin; ‘‘Koronavirüs sürecinin en büyük mağduru esnaflarımız oldu. Farklı alanlarda da olsa taksici esnafı, minibüsçü esnafı ve farklı sektördeki esnaflarımız bu süreçten olumsuz olarak etkilendi. Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Onların gelişip büyüyebilmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı günleri de hep beraber aşacağız. Birliğin, beraberliğin, yardımlaşmanın elinden hiçbir şey kurtulmaz’’ dedi.

Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerin ardından Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer ve Güngör Taksi Durak Başkanı Mehmet Güngör gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Ertuğrul Çetin’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Murat Yılmazer’e ve Mehmet Güngör’e nazik ziyareti için teşekkür etti.

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası ve Güngör Taksi Durağından Başkan Ertuğrul Çetin’e Ziyaret