Ankara Büyükşehir’in ‘Toplu Sünnet Şöleni’ için kayıtlar başlıyor

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hâle getirilen ‘Toplu Sünnet Şöleni’ için kayıtlar 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü başlıyor. 2 bin 23 Başkentli çocuğun ücretsiz olarak sünnet ettirileceği şölende; çocukların sünnet kıyafetleri de yine Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi; bu yıl 6-12 yaş arasındaki 2 bin 23 Başkentli çocuğu ücretsiz sünnet ettirecek.

BAŞVURULAR 15 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Toplu Sünnet Şöleni için 15 Mayıs 2023 Pazartesi gününden itibaren ailelerin başvuruları alınmaya başlanacak. Aileler; kayıt için Ankara Büyükşehir Belediyesi Etlik Osmanlı İş Merkezi Yardım Birimi, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, Altındağ Gıda Yardım Birimi ve Sincan Gıda Yardım Birimi’ne başvuruda bulunabilecek.

“(0312) 507 23 17” numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek olan aileler; sünnet olacak çocuğun ve kendilerinin kimlik fotokopisi, ikametgâh ilmühaberi ve çocuklarıyla birlikte giderek kendilerine en yakın merkezde kayıt yaptırabilecek.

KIYAFET VE SÜRPRİZ HEDİYELER

Ankara Büyükşehir Belediyesi kayıt sürecinin tamamlanmasının ardından çocukların sünnet kıyafetlerini karşılayacak. Ayrıca çocuklara çeşitli sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

Ankara Büyükşehir’in ‘Toplu Sünnet Şöleni’ için kayıtlar başlıyor