Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), “Kocatepe Sohbetleri” adıyla yeni bir buluşma serisi başlattı. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen seride Başkentliler, çeşitli alanlardan isimlerle bir araya gelecek.
Yenilenen Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşi serisinin ilk konuğu Prof. Dr. Selçuk Şirin oldu. Eğitim alanındaki akademik çalışmalarıyla bilinen Şirin, eğitim, toplum ve gelecek perspektifine dair değerlendirmelerini paylaştı.

Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ayça Yusufoğlu Köroğlu, “Ankara’nın Başkent oluşunun 102’nci yıl dönümünde Kocatepe Kültür Merkezi’ni yeniden hizmete açtık. Bugün de Kocatepe Sohbetleri markası adı altında Selçuk Şirin hocamızı davet ettik. Prof. Dr. Selçuk Şirin kendi alanının kanaat önderlerinden bir tanesi biliyorsunuz. Biz, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak kültür merkezimizi çok daha aktif kültür sanat etkinlikleriyle, edebiyat etkinlikleriyle dolu dolu geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Söyleşinin ardından imza etkinliği gerçekleştirildi.






















