Ankara Büyükşehir Belediyesi Kesikköprü’deki misafirlerine eğitim desteğine başladı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve gönüllü ODTÜ öğrencileri Kesikköprü Yerleşkesi’nde misafir edilen depremzede öğrencilere eğitim desteği vermeye başladı. Proje kapsamında; 20 gönüllü ODTÜ öğrencisi, LGS ve YKS’ye hazırlanan 132 gence salı, perşembe ve cuma günleri ücretsiz ders veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat günü yaşanan depremlerin ardından hem Başkente gelen hem de afet bölgelerinde kalan vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

ABB’nin Kesikköprü Yerleşkesi’nde misafir ettiği depremzede vatandaşların LGS ve YKS’ye hazırlanan çocukları için eğitim desteği verilmeye başladı.

20 GÖNÜLLÜ ODTÜ ÖĞRENCİSİ EĞİTİM VERİYOR

Hazırlanan etüt programında dersler 20 gönüllü ODTÜ’lü öğrencisi tarafından veriliyor. ODTÜ’lü gençler; salı, perşembe ve cuma günleri Kesikköprü Yerleşkesi’ne giderek, 16.00-19.00 saatleri arasında burada misafir edilen öğrencilere ders veriyor.

Ücretsiz olan ve ODTÜ’lülerin tüm branşlarda verdiği derslerden; Liselere Giriş Sınavı (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan gençler başta olmak üzere Kesikköprü’de ağırlanan 132 öğrenci yararlanıyor.

ETÜT DERSLERİ TÜM BRANŞLARDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

ABB olarak Kesikköprü’de misafir edilen depremzede öğrencilerin eğitimlerine çok önem verdiklerini kaydeden Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Proje Sorumlusu Aysun Hasdemir, “ODTÜ’lü gönüllü öğrenciler tarafından LGS ve YKS öğrencilerinin dışındaki öğrenciler için de etüt programı gerçekleştirdik. Bu etüt programı salı, perşembe ve cuma günleri 16.00 ile 19.00 saatleri arasında tüm branşlarda gerçekleştirilecek” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kesikköprü’deki misafirlerine eğitim desteğine başladı