ANFA’dan tasarruf atağı

featured
service

ANFA Genel Müdürlüğü, Dikmen Vadisi’nde kurduğu atölyede Başkent genelindeki yeşil alan ve parklarda bulunan bankların bakım ile onarımını kendi kaynaklarını kullanarak yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve gelmesiyle birlikte başlattığı tasarruf uygulamalarına her gün bir yenisi ekleniyor. ANFA Peyzaj Müdürlüğü, Dikmen Vadisi Rekreasyon alanında kurduğu atölyede bank üretiminin ardından atık malzemelerle kent mobilyası da üretiyor. Aynı atölyede Büyükşehir Belediyesi kendi kaynaklarını kullanarak yeşil alan ve parklarda bulunan bankların bakım ve onarımını piyasadan daha uygun maliyetle gerçekleştiriyor.

ANFA'dan tasarruf atağı 1

YÜZDEN FAZLA BANKIN BAKIMI TAMAMLANDI

ANFA Genel Müdürlüğü, Başkent’te yeşil alan ve parklarında yıpranan yüzden fazla bankın bakım ve onarımını 2 aylık sürede gerçekleştirdi. Toplam 7 personelin çalıştığı atölyede ahşabı eskimiş bankların, çöp kutularının; ahşap bölümleri önce zımparalanıyor, sonra boyanıyor, ardından vernik yapıldıktan sonra en az beş yıl kullanılabilecek hale getiriliyor.

ANFA'dan tasarruf atağı 2

PİYASA ŞARTLARININ ALTINDA TAMİR GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Başkentlilerin yoğun olarak kullandığı parklar Büyükşehir Belediyesi’nin elinden büyük bir özveriyle geçiyor. Ankara’nın prestij parkları arsasında yer alan  Dikmen Vadisi, Portakal Çiçeği Parkı, Çınar Parkı ve Güvenpark’ta bulunan bankların bakım ve onarımını piyasa şartlarının altında maliyet eden ekipler çevrenin daha estetik bir görünümüne kavuşmasını sağlıyor.

ANFA’dan tasarruf atağı