1. Haberler
  2. ANKARA
  3. ANFA Bitki Evleri Çiçeklerle Renklendi

ANFA Bitki Evleri Çiçeklerle Renklendi

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni yıla yaklaşırken Altınpark, Mogan Parkı, Çukurambar ve Zeynepçik Bitki Evlerini rengârenk çiçeklerle süsledi. Başkentliler için yılbaşına özel olarak hazırlanan aranjmanlar, süslenmiş çam ağaçları ve yılbaşının sembolü haline gelen kokina çiçeği büyük ilgi görüyor.

Yılbaşı İçin Özel Çiçekler ve Aranjmanlar
Aralık ayında satışa sunulan kırmızı tomurcuklu kokina çiçeğiyle kırmızıya bürünen ANFA Bitki Evleri, Başkentlilere evlerini ve bahçelerini süslemek için uygun fiyatlı ve göz alıcı seçenekler sunuyor. Rengârenk çiçeklerle hazırlanan yılbaşı aranjmanları, görsel bir şölen eşliğinde ziyaretçileri karşılıyor.

“Yeni Yıla Özel Köşeler Oluşturduk”
ANFA Bitki Evlerinde yeni yıl hazırlıklarının tamamlandığını belirten Peyzaj Mimarı Kübra Uzun Keleş: “ANFA Bitki Evlerimizde yeni yıla özel köşeler oluşturduk. Yılbaşına özel aranjman çeşitlerimiz ve kokina çiçeklerimizle herkesi ANFA Bitki Evlerine bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ANFA Bitki Evleri Çiçeklerle Renklendi
Yorum Yap