Altın Kanatlı Melekler tur şansını ikici maça bıraktı

featured
service

2020-2021 sezonu Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası grup maçlarını namağlup tamamlayarak adını çeyrek finale yazdıran Yenimahalle Belediyesi SK, çeyrek final mücadelesinin ilk maçında Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile 35-35 berabere kaldı.

Yenimahalle’nin melekleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan çeyrek final müsabakasına Bilge, Hanna, Nurceren, Fatma, İlayda, Beyza ve kalede Fatma yedisi ile başladı.

GMK’da kıran kırana mücadele

İki takımın kıyasıya mücadelesi ve organize atakları ile geçen maçın ilk devresinde oyunda hakimiyetini koruyan altın kanatlı melekler soyunma odasına 19-15 üstün girdi.

Üsküdar Belediyesinin etkili oyunu ve hızlı hücumları ile başlayan maçın ikinci yarısında üst üste yaptığı ataklarla rakibine karşılık veren Yenimahalle Belediyesi, kıran kırana geçen çeyrek final mücadelesini berabere tamamladı.

Bilge ve Beyza maça damga vurdu

Özdemir Kaan Çınar ve Hasan Kılıç ikilisinin yönettiği karşılaşmada Yenimahalle Belediyesinin golleri; Bilge (11), Beyza (8), İlayda ve Fatma (4), Hanna ve Nurceren (3), Elif (2) ile geldi. İlk maçını beraberlikle bitirerek tur şansını ikinci maça bırakan Yenimahalle’nin melekleri, 7 Nisan tarihinde Üsküdar Belediyesi SK ile rövanş mücadelesine çıkacak.

Altın Kanatlı Melekler tur şansını ikici maça bıraktı