Altın İğne

featured
service

Altın iğne mezoterapi olarak da bilinir. Gençleştirme veya yaşlanma karşıtı sonuçlar elde etmek için enjeksiyonların kullanıldığı bir tür yüz ve vücut bakımıdır. Çeşitli ürünleri cilde enjekte etmek için küçük bir iğne kullanılır. Bu, tek başına veya mikrodermabrazyon ve lazer gibi diğer yüz tedavileri ile yapılabilir.  Bu tarz uygulamalarda enjekte edilen ürünler arasında vitaminler, botulinum toksini (botoks), hyaluronik asit, amino asitler, gliserol ve kalsiyum laktat sayılabilir.

Altın iğne estetiği uygulamasının etkileri altı aya kadar sürebilir. Bazı insanlar, sonuçlarını korumak için zamanla birden fazla seans tedavi görecektir. Altın iğne estetiği, kırışıklıkları ve ince çizgileri gidermek için kullanılan geleneksel bir Çin tıbbıdır. Mezoterapi, selülit azaltma, kilo verme, cilt gençleştirme gibi sonuçlara ulaşmak için vücuda farklı maddelerin enjeksiyonunu kullanan bir tekniktir.

Altın iğne estetiği, cildinizin daha genç görünmesini sağlayacak kolajen ve elastin üretimini uyarmak için cildin dermis tabakasına minik iğneler enjekte edilmesi yöntemidir. Akne izleri ve çatlak izlerinin tedavisinde de kullanılır. https://www.dryusuftopal.com/altin-igne/ internet sayfasından ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

Altın İğne