Akyurt’un gururu Hasan Engin yine şampiyon

featured
service

Daha önce katıldığı turnuvalarda Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonluğu, Muaythai Türkiye Şampiyonluğu, Wushu Ankara şampiyonluğu elde eden Akyurtlu sporcu Hasan Engin katıldığı bir organizasyondan daha madalya ile döndü.

İş insanı Hakan Arslan ile Nusret Satan’ın sponsorluğu ile Ordu’da 19-27 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Kickboks Türkiye Şampiyonası’na katılan Engin, 91 kg. k1 branşında toplamda 4 maça çıktı. 2 maç nakavt ve 2 maç üstün puan ile rakiplerini geçen Engin, Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak Akyurt’u bir kez daha gururlandırdı.

Başarıdan başarıya koşan genç sporcu Engin, kazandığı son madalya ile Mayıs 2022’de İstanbul’da düzenlenecek olan turnuvaya da katılmaya hak kazandı.

Ay yıldızlı bayrağımız altında milli takımı temsil etmeye hazırlanan Engin, “Birçok organizasyonda her zaman yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen başta Hakan Arslan olmak üzere Nusret Satan’a teşekkür ediyorum. Mayıs Ayı’nda düzenlenecek olan turnuvada milli takımımızı temsil edecek olmaktan gurur duyuyorum. Dünya şampiyonluğu için tüm gayretimle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Akyurt'un gururu Hasan Engin yine şampiyon 1
Akyurt’un gururu Hasan Engin yine şampiyon