Akyurt’ta İYİ Parti’den Çankırılılar buluşması

featured
service

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür ve yönetim kurulu üyeleri Akyurt’ta yaşayan Çankırılılar ile bir araya geldi.

Yaren Düğün Salonu’unda gerçekleştirilen toplantıya Dernek Başkanı Muttalip Özdemir, dernek üyeleri ve İYİ partililer katılım gösterdi.

Dernek olarak yapmış oldukları çalışmalardan bahseden Muttalip Özdemir, ‘mikro milliyetçilik’ yapıldığını söyleyerek ilçede artık buna son verilmesi gerektiğini dile getirdi. Özdemir, “Bizlerde Çankırılar olarak Akyurt’umuza hizmet ediyoruz. Maalesef ilçemizde ‘mikro milliyetçilik’ yapıldığını görüyoruz, dışlanıyoruz ve bu ayrıma artık son verilmesini istiyoruz. Batı, İç Anadolu, Doğu hepimiz biriz, aynıyız. Doğdumuz yer Çankırı ancak doyduğumuz yer Akyurt, bizlerde Çankırılılar olarak ilçemize değer katmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Akyurt'ta İYİ Parti'den Çankırılılar buluşması 1

Özdemir, belediyelere işe alımlarda da bu ayrımın gözetildiğine dikkat çekti.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür ise, “Kesinlikle böylesi bir mikro milliyetçilik anlayışına sahip değiliz. Birlikte çalıştığımız arkadaşlar ve burada bulunanlarda bunu biliyor diye düşünüyorum. İlçe başkanlığı görevi bize tevdi edildikten sonra herkese eşit mesafede olmaya özen gösterdik. Ülkemizdeki algı siyasetinden dolayı bazı ithamlara maruz kaldık, bu ithamların doğru olmadığı zamanla milletimiz tarafından da anlaşıldı. Vatan, millet, ezan, bayrak kavgası olmayan herkes dostumuz, kardeşimizdir” dedi.

“SİZLERLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK BİZLERE GURUR VERİR”

Akyurt’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalara da değinen Ünür, “Bazı şeylerin değişeceğini, bazı şeyleri birlikte değiştirebileceğimizi ispatlamaya çalıştık. Yıllardır yapılmayan, Yağızoğlu, TOKİ, Millet Caddesi, 6 yıldır bekleyen Elecik yolu, şimdi altyapı çalışmaları da devam ediyor. Çubuk’tan gelen su devreye alınmak üzere, 5 bin tonluk depodan dolayı sıkıntılar vardı o da bugün itibariyle çözülüyor. Hep birlikte bir çok şeyin üstesinden geleceğiz. Sizlerle beraber, çalışmak, nefes almak, bizlere şeref ve gurur verir” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program soru,cevap şeklinde devam etti.

Akyurt'ta İYİ Parti'den Çankırılılar buluşması 2
Akyurt’ta İYİ Parti’den Çankırılılar buluşması