Akyurtlu kadınlardan rekor başvuru

featured
service

Ak­yurt Be­le­di­ye­sin­de et­kin­lik­le­rin ardı ar­ka­sı ke­sil­mi­yor. Yaz et­kin­lik­le­rin­de haf­ta­lar­dır Kül­tür Park’ta çocuk eğ­len­ce­si ve halk kon­ser­le­ri dü­zen­le­yen Ak­yurt Be­le­di­ye­si, ka­dın­la­ra yö­ne­lik Ka­pa­dok­ya ge­zi­si için ka­yıt­la­rı baş­lat­tı.

2 haf­ta­da 2400’e ula­şan baş­vu­ru­lar, Ak­yurt­lu ka­dın­la­rın ge­zi­le­re büyük ilgi gös­ter­di­ği­ni or­ta­ya koydu.

3 BİN KİŞİYE ULAŞ­MA­YI ÖN­GÖ­RÜ­YO­RUZ
Ak­yurt Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hilal Ayık ka­dın­la­rın sos­yal med­ya­dan gön­der­dik­le­ri me­saj­lar­da ge­zi­ler hak­kın­da sıkça soru sor­duk­la­rı­nı be­lir­te­rek “Bu yıl et­kin­lik­le­re do­ya­ca­ğı­mız bir yıl ola­cak dedik ve bu doğ­rul­tu­da ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz. En­gel­siz kar­deş­le­ri­miz, üni­ver­si­te­li genç­le­ri­miz, lise ve or­ta­okul öğ­ren­ci­le­ri­miz, sün­net ço­cuk­la­rı­mız, gün­gör­müş­le­ri­miz, Gazi ve Şehit Ya­kın­la­rı­mız için et­kin­lik­ler dü­zen­le­dik. Yaz yak­laş­tık­ça sos­yal med­ya­dan kadın va­tan­daş­la­rı­mız ge­zi­le­re ka­tıl­mak is­te­dik­le­ri­ni bize ilet­ti. Biz­ler me­saj­la­rı önem­si­yo­ruz. Hemen ça­lış­ma­la­ra baş­la­yıp gezi tak­vi­mi ve baş­vu­ru­la­rı du­yur­duk. Ka­pa­dok­ya’ya gü­nü­bir­lik ve dolu dolu ge­çecek bir gezi pla­nı­mız var. 2 bin 400 kadın va­tan­da­şı­mız baş­vu­ru yaptı. Bu büyük bir rakam. Gezi ta­ri­hi­ne kadar baş­vu­ru­la­rın 3 bin ki­şi­ye ulaş­ma­sı­nı ön­gö­rü­yo­ruz. Ak­yurt’ta ika­met eden ve be­lirt­ti­ği­miz yaş ara­lı­ğın­da bu­lu­nan her ka­dı­nı­mız ge­zi­mi­ze ka­tı­la­bi­lecek. Kır­şe­hir’de Ahi Evran Tür­be­si ve Caca Bey zi­ya­ret­le­riy­le baş­la­ya­cak gezi, Nev­şe­hir’de Hacı Bek­taş’ı Veli Tür­be­si, Ava­nos’ta top­rak eser­ler, Ürgüp, Gö­re­me ve Uç­hi­sar zi­ya­ret­le­riy­le sona erecek. Bu yoğun il­gi­le­rin­den do­la­yı Ak­yurt­lu ka­dın­la­rı­mı­za çok te­şek­kür edi­yo­rum. İnşal­lah çok güzel ve unu­tul­ma­ya­cak bir gezi ola­cak.” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Akyurtlu kadınlardan rekor başvuru