Akyurt namağlup şampiyon

featured
service

Akyurt Belediyesipor U14 takımı 2021-2022 sezonunda çıktığı 12 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. En yakın rakibine 9 puan fark atan Akyurt Belediyespor namağlup şampiyon oldu.

U14 liginde şampiyonluk sevinci yaşayan Akyurt Belediyespor oyuncuları 19 Mayıs Stadyumu dış sahalarda yapılan törenle kupalarını aldı. 10. grupta 12’de 12 yaparak grup maçlarını namağlup tamamlayan Akyurt Belediyespor sezon boyunca 74 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde sadece 5 gol gördü.

7 takımın mücadele ettiği U14 10. Grup’ta lider Akyurt’u sırasıyla, Site Zaferspor, Ankara Çakırlargücü Spor, Anadolugücü Spor, Başkent Fetihspor, Karşıyaka İdmanyurdu Spor, Çayyolu Spor takip etti.

Ankara Şampiyonası’na galibiyetle başladı
Akyurt Belediyespor, U14 liginde 14 gruptan en iyi 28 takımının katıldığı (birinci ve ikinciler) Ankara Şampiyonasına iyi oyun ve galibiyetle başladı.
İlk karşılaşmasında Polatlı Spor ile mücadelede eden Akyurt sahadan 4-1 galibiyet ile ayrıldı. Galibiyeti getiren golleri ise Goller Hüseyin Yüksel(3) ve Ömer Yusuf Kartal kaydetti.

İşte şampiyon kadro
Yavuzali Topbaşı
, Eyüp Sabri Çoban, Ömer Yusuf Kartal, Yusuf Göçer, Onur Yudakul, Yusuf Sefa Çiçek, Satılmış Eren Ercan, Hüseyin Yüksel, Sami Akça, Mertcan Güven, Yasin Cantürk, Ömer Kaan Türk, Ömer Deniz Polat, Yağız Efe Türkcan, Mustafa Ömer Yavuz, Erol Alptekin, Efe Nazım Kansu

Akyurt namağlup şampiyon 1
Akyurt namağlup şampiyon