Akyurt Millet Bahçesi’nde sona doğru

featured
service

AK Parti An­ka­ra Mil­let­ve­ki­li Lüt­fi­ye Selva Çam, AK Parti Ak­yurt İlçe Baş­ka­nı Murat Yıl­dı­rım, Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri, Mec­lis Üye­le­ri ve Baş­kan Yar­dım­cı­la­rıy­la bir­lik­te 130 dö­nüm­lük ara­zi­de in­ce­le­me­ler yapan Ak­yurt Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hilal Ayık yük­le­ni­ci firma yet­ki­li­le­rin­den bilgi aldı.

Hem dev­le­tin hem de be­le­di­ye­nin kay­nak­la­rı ile ya­tı­rım­la­ra devam edil­di­ği­ni ifade eden Ak­yurt Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hilal Ayık “Ak­yurt’umuza çok güzel hiz­met­ler ge­ti­ri­yo­ruz. Gö­re­ve gel­di­ği­miz gün­den bu yana hem Be­le­di­ye­mi­zin kay­nak­la­rı hem de dev­le­ti­mi­zin ya­tı­rım­la­rı ile il­çe­mi­ze güzel do­na­tı­lar ka­zan­dı­rı­yo­ruz. Ak­yurt­lu­la­rın ka­pı­sın­dan gir­di­ği andan iti­ba­ren sı­kıl­ma­dan vakit ge­çi­re­bi­le­ce­ği bir yaşam alanı ola­cak Mil­let Bah­çe­si’nde artık sona yak­laş­tık. Her alan­da fark­lı et­kin­lik­le­rin ya­pı­la­bi­le­ce­ği bu te­si­si biz de sık sık zi­ya­ret edi­yo­ruz” diye ko­nuş­tu.

“GENÇ YAŞLI HER­KE­SE HİZMET EDECEK”
Mil­let Bah­çe­si içe­ri­sin­de mil­let kı­ra­at­ha­ne­si, en­gel­siz kü­tüp­ha­ne, mes­cit, et­kin­lik ça­yı­rı gibi bö­lüm­ler bu­lu­na­ca­ğı­nı ifade eden Ayık söz­le­ri­ni şu şe­kil­de sür­dür­dü: “Henüz ta­mam­lan­ma­dan bile ne kadar güzel bir yer ola­ca­ğı­nı an­la­ya­bi­li­yo­ruz. Mil­let kı­ra­at­ha­ne­si, en­gel­siz kü­tüp­ha­ne, mes­cit, et­kin­lik ça­yı­rı, seyir te­ra­sı, büyük bir am­fi­ti­yat­ro, çocuk oyun alan­la­rı, zen bah­çe­si, yü­rü­yüş yol­la­rı gibi bir­çok alanı için­de ba­rın­dı­ran bah­çe­miz in­şal­lah en kısa za­man­da ta­mam­la­na­rak hiz­me­te gi­recek. Yal­nız­ca eğ­len­ce amaç­lı değil, eği­ti­me, öğ­ren­me­ye dönük ya­pı­sıy­la da dik­kat çeken Mil­let Bah­çe­si, genç-yaş­lı her­ke­se hiz­met edecek.
Güzel bah­çe­mi­zin Ak­yurt’umuza ka­zan­dı­rıl­ma­sın­da des­tek­le­ri ne­de­niy­le başta Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan olmak üzere Çevre, Şe­hir­ci­lik ve İklim De­ği­şik­li­ği Ba­ka­nı­mız Sayın Murat Kurum’a ve Ba­kan­lık yet­ki­li­le­ri­ne Ak­yurt­lu­lar adına şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum.”

Akyurt Millet Bahçesi’nde sona doğru