Akyurt En’lerini seçiyor

featured
service

15 yıl­dır Kuzey An­ka­ra Böl­ge­sin­de ga­ze­te­ci ola­rak hiz­met veren ve Kuzey Haber Ga­ze­te­si Genel Yayın Yö­net­me­ni de olan Adem Oruç ön­cü­lü­ğün­de 16 ka­te­go­ri­de Kuzey An­ka­ra’nın EN’leri se­çi­li­yor.

Kuzey An­ka­ra Böl­ge­sin­de bu­lu­nan Pur­sak­lar, Çubuk, Ak­yurt ve Ka­le­cik il­çe­le­rin­de oluş­tu­ru­lan Jüri üye­le­ri be­lir­le­nen ka­te­go­ri­ler­de aday­la­rı be­lir­le­yecek ve be­lir­le­nen bu aday­lar içe­ri­sin­den ya­pı­la­cak ka­mu­oyu yok­la­ma­sı ile EN’ler be­lir­le­necek.

SPORDAN SANATA 16 KATEGORİ
Or­ga­ni­zas­yon­la il­gi­li bilgi veren Kuzey Haber Ga­ze­te­si Genel Yayın Yö­net­me­ni Adem Oruç şun­la­rı söy­le­di:
“Ga­ze­te­ci ola­rak 15 yıl­dır Kuzey An­ka­ra böl­ge­sin­de hiz­met ver­mek­te­yiz. Böl­ge­miz­de bir­çok iş dün­ya­sı sek­tö­rü­nün ya­nın­da spor­da, kül­tür­de, sa­nat­ta, eği­tim­de ba­şa­rı­lar elde edi­li­yor. Ancak ne yazık ki elde edi­len bu ba­şa­rı­lar bu­gü­ne kadar gün yü­zü­ne çı­ka­rı­lıp ödül­len­di­ril­me­miş. Kuzey Haber Ga­ze­te­si ola­rak bir ilk’i ger­çek­leş­ti­re­rek Pur­sak­lar, Çubuk, Ak­yurt ve Ka­le­cik il­çe­le­ri­miz­de oluş­tur­du­ğu­muz Jüri üye­le­ri­miz be­lir­le­nen 16 ka­te­go­ri­de yine be­lir­le­nen kri­ter­le­re uyan her il­çe­de ve her ka­te­go­ri­de 3 aday be­lir­le­necek. Be­lir­le­nen bu aday­lar içe­ri­sin­den ka­mu­oyu yok­la­ma­sı ya­pı­la­rak ka­za­nan EN’ler be­lir­le­necek. Ocak 2023 ayı içe­ri­sin­de dü­zen­le­ye­ce­ği­miz ödül tö­re­niy­le ka­za­nan­la­rın pla­ket­le­ri ken­di­le­ri­ne tak­dim edi­lecek.
Dü­zen­le­ye­ce­ği­miz bu or­ga­ni­zas­yon­da 2022 yılı EN’leri se­çi­lecek olup, her yıl bu ödül tö­re­ni­ni dü­zen­le­ye­rek ge­le­nek­sel hale ge­tir­mek is­ti­yo­ruz.

2022 yılı EN’le­rin­de be­lir­le­nen ka­te­go­ri­le­ri­miz; En İyi İş İnsanı, En İyi Ya­tı­rım­cı, En İyi Genç Gi­ri­şim­ci, En İyi Genç Ya­tı­rım­cı, En İyi Mü­te­ah­hit, En İyi Kadın Gi­ri­şim­ci, En İyi Dev­let Eği­tim Ku­ru­mu, En İyi Özel Eği­tim Ku­ru­mu, En İyi Spor­cu (kadın ve erkek ), En İyi Yerel Sa­nat­çı, En iyi sivil Top­lum Ku­ru­lu­şu, En Ba­şa­rı­lı En­gel­li (Kadın ve Erkek), En Ba­şa­rı­lı Be­le­di­ye Baş­ka­nı, Kuzey An­ka­ra’ya Değer Ka­tan­la­ra Onur Ödülü, En İyi TV Di­zi­si, An­ka­ra Böl­ge­si En İyi TV. Haber Mu­ha­bi­ri (kadın ve erkek)

Akyurt En’lerini seçiyor