1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Akyurt
  4. Akyurt Emniyetinden Kaymakam Tunç’a Polis Haftası Ziyareti

Akyurt Emniyetinden Kaymakam Tunç’a Polis Haftası Ziyareti

featured

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Akyurt İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Baloğlu, Akyurt Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Göksel Aydın ve Abdulkadir Uçaçelik ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı.

Akyurt Emniyetinden Kaymakam Tunç’a Polis Haftası Ziyareti 1

Kaymakam Mehmet Tunç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümünü kutladı. Tunç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’nın 180. yıldönümünü tebrik ediyorum.”

Akyurt Emniyetinden Kaymakam Tunç’a Polis Haftası Ziyareti
Yorum Yap