Akyurt Emniyetinden ‘Güvenli İnternet’ Eğitimi

featured
service

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro ve Trafik Büro Amirliği koordineli olarak Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine genel güvenlik, internet kullanımı ve bağımlılığı konularında eğitim verildi.

Akyurt Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ve ilki Prof. Dr. Nusret Fişek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen eğitimlerin devam edeceği belirildi. Öğrencilerin eğitimlerini ve sınavlarını etkilemeyecek şekilde planlanan eğitimler 2022-2023 eğitim-öğretim yılının bitimine kadar diğer okulların öğrencileri içinde gerçekleştirilecek.

Günümüzde yaygın olarak kullanılan cep telefonu, bilgisayarlar ve kullanılan uygulamalara yönelik olarak gençlerin dikkat etmesi gereken hususlar anlatılırken, bunun bir bağımlılık haline gelmemesi gerektiği de vurgulandı. Verilen eğitimler ile öğrencilerin internette daha güvenli ve bilinçli bir şekilde dolaşımı hedefleniyor.

Toplum Destekli Büro Amirliği polislerinden Soner Erciyes, düzenlenen bilgilendirme ve eğitimler ile ilgili olarak, “Her çocuğumuzu kendi evladımız gibi düşünerek bu bilgilendirme eğitimlerini gerçekleştiriyoruz çocuklarımız geleceğin aydınlık nesilleridir” ifadelerini kullandı.

Akyurt Emniyetinden ‘Güvenli İnternet’ Eğitimi