Akyurt Belediyesi’nden Ünür’ün o sözlerine tepki: Algı ile yok sayılmaya çalışılıyor

featured
service

Çankırı Karayolu üzerindeki Akyurt Sanayi Sitesi için kavşak çalışması Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatıldı. İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür’ün “İşte bu Yüce Türk Milletinin ve Yüce Milletimizden gücünü alan “muhalefetin” başarısıdır… İstişareden uzak, keyfi olarak alınan “ben yaptım oldu” zihniyetinin iflasıdır…” sözlerine Akyurt Belediyesi yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Akyurt Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, İYİ Parti İlçe Başkanı Selami Ünür isim vermeden eleştirildi. Akyurt Belediyesi ve Başkan Hilal Ayık’ın girişimlerinin algı ile yok sayılmaya çalışıldığı belirtilirken, “İlçemizdeki siyasi parti yöneticilerinin süreci sanki kendileri yürütmüş gibi sahiplenmeleri ise abesle iştigaldir” ifadeleri kullanıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Akyurt Oto Sanayi Sitesi esnafının yoğun talepleri üzerine Belediyemizin uzun uğraşları ve girişimleriyle Oto Sanayi Sitesi Kavşağı projesi hazırlanmış ve Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından çalışmalar başlatılmıştır.

Orta refüjde bulunan aydınlatma direklerinin deplasesi ile ilgili olarak Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. arasındaki iletişim Belediyemiz tarafından sağlanarak çalışmalar hızlandırılmıştır.

Çalışmalar, Belediye Başkan Yardımcımız Cemalettin Sarp ve Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Fahri Baştuğ tarafından da yerinde incelenmiştir.

Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Hilal Ayık’ın sanayi esnafımızın da şahit olduğu girişimleri ve uğraşları algı çalışmaları ile yok sayılmaya çalışılmaktadır. İlçemizdeki siyasi parti yöneticilerinin süreci sanki kendileri yürütmüş gibi sahiplenmeleri ise abesle iştigaldir.
Akyurt halkına saygılarımızla arz ederiz.”

Akyurt Belediyesi’nden Ünür’ün o sözlerine tepki: Algı ile yok sayılmaya çalışılıyor