Akyurt Belediyesi’nde usta eller üretiyor

featured
service

Ak­yurt Be­le­di­ye­si Lo­jis­tik Te­sis­le­ri, Be­le­di­ye­nin gö­rün­me­yen kah­ra­man­la­rı­nın ça­lış­tı­ğı atöl­ye­le­rin bu­lun­du­ğu yer. Park­la­rı süs­le­yen ka­mel­ya­lar, tesis içe­ri­sin­de yer alan ma­ran­goz­ha­ne­de Ak­yurt Be­le­di­ye­si­nin usta el­le­ri ta­ra­fın­dan üre­ti­li­yor.

Çok az sa­yı­da be­le­di­ye bu iş­le­ri kendi bün­ye­sin­de yap­tı­ğın­dan Ak­yurt Be­le­di­ye­si de ken­di­ni diğer be­le­di­ye­ler içe­ri­sin­de öne çı­ka­rı­yor.

ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE
Ak­yurt Be­le­di­ye­si lo­jis­tik te­sis­le­rin­de üre­ti­len ve park­lar­da kul­la­nı­lan ürün­ler­le bir­lik­te ma­li­yet­le­rin dü­şü­rül­dü­ğü­nü be­lir­ten Ak­yurt Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hilal Ayık, üre­ti­min yanı sıra be­le­di­ye araç ve ge­reç­le­ri­nin de bakım ve arı­za­la­rı­nın bu­ra­da gi­de­ril­di­ği­ni söy­le­di. Ayık, “Be­le­di­ye­miz kay­nak­la­rı en ve­rim­li şe­kil­de kul­lan­mak için özen gös­ter­mek­te­dir. Bu kap­sam­da Lo­jis­tik Te­sis­le­ri­miz­de park­lar­da ak­şam­la­rı aile­le­ri­miz­le otur­du­ğu­muz ka­mel­ya, per­go­le, bank, ka­me­ri­ye, çit ve pik­nik ma­sa­sı gibi mal­ze­me­le­ri us­ta­la­rı­mı­zın ma­ha­ret­le­riy­le kendi bün­ye­miz­de üre­ti­yo­ruz. Hazır alı­nan mal­ze­me­le­rin ka­li­te­si her zaman bir­bi­ri­ni tut­mu­yor. Bu ne­den­le bi­rin­ci sınıf ke­res­te­ler­den ken­di­miz üre­tim ya­pı­yo­ruz. İşçi­li­ği de ek­le­yin­ce hem ma­li­ye­ti düşük hem de ka­li­te­li hiz­met or­ta­ya çı­kı­yor. Bu­nun­la da kal­mı­yo­ruz. Park­la­rı­mı­za di­ki­len çi­çek­le­ri­miz de kendi se­ra­la­rı­mı­zın ürünü. Sa­ha­da ça­lı­şan iş ma­ki­ne­le­ri­miz arı­za­lan­dı­ğın­da anın­da mü­da­ha­le ede­rek ça­lış­ma­la­rı­mı­zın ak­sa­ma­sı­nı ön­le­yen ekip­le­ri­miz ta­mir­ha­ne, kay­nak­ha­ne, bo­ya­ha­ne bö­lüm­le­rin­de ça­lı­şı­yor­lar. Ar­ka­daş­la­rı­mı­zın be­ce­ri­si ve öz­ve­ri­siy­le ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz.” İfa­de­le­ri­ne yer verdi.

Akyurt Belediyesi’nde usta eller üretiyor