Aksaray’da alt ve üst yapı çalışmaları

featured
service

Aksaray’da altyapı ve üst yapı çalışmalarında şehrin geneline yaydıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kış gelmeden asfalt bekleyen yerleri bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber) – Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer 2021 yılında yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Şehrin her bölgesinde bir çalışma olduğundan bahseden Başkan Dinçer, göreve geldiklerinden bu yana altyapıya önem verdiklerinin altını çizen Başkan Dinçer, “Şehrimizin öncelikle altyapı haritasını çıkardık, nerelerde eksiğimiz varsa ivedilikle bunu raporladık. Biliyorsunuz altyapı belediyecilikte zor ve meşakkatli bir iş ama altyapı yapılmadan üstyapı olmaz bunu biliyorduk. Çalışmalara başladık, alt ve üst yapı çalışmalarımız ile zirveye çıktık” dedi.

Bu süreçte 70-80 kilometre uzunluğunda altyapı ve 150 bin ton sıcak asfalt çalışması yapıldığını kaydeden Başkan Dinçer, çalışmaların tamamının belediye bütçesinden karşılandığını söyledi. Kış gelmeden asfalt bekleyen yerleri bitirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Dinçer, “Bu başarı arkasında en büyük destekçilerimiz değerli halkımız. Onların anlayış ve sabrından cesaret aldık. Böylelikle bu denli büyük bir çalışmayı başlattık. Elhamdülillah, bu yıl ki programımızda sona geldik. Seneye kalan kısımları da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Aksaray’da alt ve üst yapı çalışmaları