Akkuzulu ve Dumlupınar’a Halı Saha

featured
service

Çubuk Belediyesi gençleri spora yönlendirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ederken, ilçede 2 mahalleye halı saha yaparak hizmete girmesini sağladığı belirtildi.

Çubuk Belediyesi tarafından gençleri spora yönlendirmek için başlatılan halı saha yapım projesinde 2 halı saha tamamlanarak hizmete girdi.
showhabermax-1
Halı saha yapımlarına ilçenin dış mahallelerinden en yoğun olanlarından başlanıldığını söyleyen Park ve Bahçeler Müdürü Bahri Şahin, Akkuzulu ve Dumlupınar Mahallelerindeki halı sahaların tamamlanarak hizmet girdiğini belirtti.
2img_2500

Çocuk ve gençlerin rahat ve güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Şahin, ’’Belediye Başkanımız Tuncay Acehan’ın talimatlarıyla Akkuzulu ve Dumlupınar Mahallelerimizde başladığımız halı sahaları tamamladık. Sahalar yaklaşık 150 bin TL’ye mal oldu. Kısa sürede tamamladığımız halı sahalar yaklaşık bin metrekare açık alanda sentetik zemin ile kaplı ve tel örgülü olarak yapıldı. Gençlerimizin kullanımına açılan halı sahalarda aydınlatma sistemi de bulunurken, akşamları da futbol oynayabilecekler. Halkımızın hizmetin en iyisine en güzeline layık olduğunu ifade etmek istiyorum. Hizmetler Allah’ın izini ile devam edecek.’’ dedi.

Halı sahanın mahalleleri için yerinde bir hizmet olduğunu dile getiren Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Ömer Tiftikçi ise, ‘’Mahallemizde bu dönem oldukça büyük ve başarılı çalışmalar yapıldı. Dumluınar Mahallesi sakinleri olarak Çubuk Belediye Başkanımız Tuncay Acehan’a teşekkür ediyoruz. Başkanımız her zaman destekçimiz oldu. Tuncay başkanımıza ve ekibine tekrar teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.

2img_2523

Akkuzulu ve Dumlupınar’a Halı Saha