Akaryakıtta ‘üç’lü indirim! Pompaya sadece motorin ve LPG indirimi yansıyacak!

featured
service

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası EPGİS, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirime gitti. Benzinde 0,41, motorinde 0,45, LPG’de 1,72 lira olarak gerçekleşen indirimden pompaya sadece motorin için 5 kuruş, LPG için 72 kuruş yansıdı.

ANKARA (İGFA) – Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirime gidildi.

Benzinin litre fiyatında 41 kuruş, motorinin litre fiyatında 40 kuruş, LPG’nin litre fiyatına ise 1 TL indirim yapıldı. İndirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden, pompa fiyatlarında değişiklik olmadı.

Aynı dakikalarda ikinci bir açıklama yapan daha EPGİS, 24 Aralık Cuma’yı 25 Aralık Cumartesi’ye bağlayan geceden itibaren geçerli olmak üzere LPG’de 72 kuruş, motorinde ise 5 kuruş daha indirim yapıldığını duyurarak, akaryakıtta bu iki üründe gerçekleşen indirimin pompaya yansıyacağını bildirdi.

Akaryakıtta ‘üç’lü indirim! Pompaya sadece motorin ve LPG indirimi yansıyacak!